Fullservice concept in premium gifts

Premium gifts zijn een trendy, klantvriendelijke marketing tool waarmee partners de ontvanger in de watten kunnen leggen en merken de doelgroep kunnen enthousiasmeren voor een product. Op diverse locaties en bij events worden gifts uitgedeeld. De inhoud van het geschenk is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de ontvanger.

BaggIt verzorgt maatwerk gifts voor diverse partijen. Het geschenk wordt in huisstijl gebrand. In samenwerking met de partner wordt gekeken naar de specifieke doelgroep en aan de hand van deze informatie wordt samen de perfecte inhoud bepaald. Alles is afgestemd op de unieke eisen van de klant. De ontvanger zal echt in de watten gelegd worden met een huisstijl geschenk met hoge waarde. Dit met klantenbinding en ‑tevredenheid als resultaat.

All-in

BaggIt levert een all-in concept tegen een interessant tarief. Het totale concept omvat: een verpakking in huisstijl, inhoud, inpakken, distributie, personeel (indien gewenst) en projectmanagement. Kortom we nemen alles voor u uit handen. De premium gifts worden klaar om uit te delen bij u afgeleverd.

Premium brands

BaggIt werkt enkel met A-merken die kwaliteit uitstralen en leveren. Onderzoek heeft uitgewezen dat sampling een zeer effectieve vorm van marketing is voor merken, welke direct terug te zien is in omzetstijging, merkentrouw en merkbekendheid.

Wij onderhouden de contacten met de partners, zij geven immers een leuke attentie weg aan de bezoekers, de merkmanagers krijgen hun goederen in de handen van de doelgroep en de ontvangers krijgen een fantastische premium gift met producten die ze gebruiken en genieten – iedereen wint!

Neem contact op

Interesse om samen de mogelijkheden te bekijken voor een waardevolle samenwerking? Bel ons dan voor een kopje koffie of thee!

Neem contact op