Gouden Televizierring Gala

Tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala worden de belangrijkste Nederlandse prijzen voor televisieprogramma’s uitgereikt. Het gala wordt georganiseerd door de televisiegids Televizier. Het gala wordt op tv uitgezonden door de AVROTROS.

Jaarlijks wordt de Gouden Televizier-ring uitgereikt tijdens een groots gala. Iedere bezoeker krijgt na afloop een brandend premium giftbag. De bekendste BN’ers zijn altijd op dit evenement te vinden. Daarom moet BaggIt ervoor zorgen dat de giftbags een chique uitstraling hebben en de aller beste A-merken bevatten. Ieder jaar zorgen wij voor nieuwe producten die up-to-date zijn met de huidige trends. Trendy, luxe en duurzaam zijn altijd de thema’s rondom de giftbags. Dit zijn onderwerpen die passen bij de bezoekers van het evenement.

“Een quote van alle en dan ook alle genodigden, wow wat is deze tas zwaar! Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis!“ – Joyce Casteelen (AVRO)

BaggIt zorgt er altijd voor dat de giftbags er op-en-top uitzien en luxe uitstralen. Bij evenementen zoals het Gouden Televizier-Ring Gala kun je ook niet anders verwachten dan kwaliteit en luxe. Dit geldt voor zowel de verpakking als de inhoud. Hierin is van alles mogelijk: gepersonaliseerde luxe box of tas, welke gemaakt kunnen worden in verschillende materialen en kleuren; en een inhoud specifiek samengevoegd voor de betreffende doelgroep. Kortom: BaggIt zorgt voor een uniek geschenk van kwaliteit. BaggIt regelt voor de AVROTROS ook VIP models die de geschenken uitdelen ter plaatse. Dit om het perfecte plaatje compleet te maken…

Neem contact op

Interesse om samen de mogelijkheden te bekijken voor een waardevolle samenwerking? Bel ons dan voor een kopje koffie of thee!

Neem contact op