Woonexpress VIP bag

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis en is onderdeel van de DMG Groep. Bij Woonexpress loop je letterlijk door een wereld vol wooninspiratie. Een compleet nieuwe inrichting of iets nieuws voor je huidige interieur? Wat je ook zoekt voor je huis… Woonexpress biedt een collectie op maat! Met verschillende vestigingen in Nederland is er altijd een winkel in de buurt om te voorzien van de nieuwste stijlen en advies.

“Onze klanten hadden stuk voor stuk een grote glimlach op hun gezicht toen ze met de mooie, goedgevulde goodiebag de winkeldeur uit liepen! Zo zien we dat natuurlijk het liefst, dus de avond was helemaal geslaagd!“ – Janneke van Gorp (DMG Meubelen)

Woonexpress organiseerde een VIP avond om de VIP klanten extra in watten te leggen. Naast korting op alle producten in de winkel kregen alle bezoekers van de avond een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Woonexpress heeft het vertrouwen bij ons neergelegd en BaggIt heeft zeer goedgevulde goodiebags geregeld welke perfect op de bezoeker waren afgestemd.

Het hele proces van huisstijl tas, de inhoud afgestemd op de doelgroep, het inpakken door de sociale werkplaats tot de verzending naar de verschillende locaties is uit handen genomen. Een stuk maatwerk dat meetbaar heeft geleid tot meer loyaliteit en omzet (marge).

Neem contact op

Interesse om samen de mogelijkheden te bekijken voor een waardevolle samenwerking? Bel ons dan voor een kopje koffie of thee!

Neem contact op