Goede voornemens actie – XLS Medical / Etos

XL-S Medical is onderdeel van Omega Pharma Nederland. XL-S Medical heeft een lijn afslankmiddelen waarmee je tot 3 keer meer gewicht kan verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. De werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen en alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten.

Het begin van het jaar gaat bij veel mensen gepaard met goede voornemens. Zo ook bij XL-S Medical. Zij starten een goede voornemens actie: bij aankoop van één van hun producten ontvangen de klanten een premium gift van hoge waarde. BaggIt heeft deze geschenken mogen samenstellen.

“Nicole zorgt voor een prettige samenwerking. Ik kan erop aan dat zij zelfs het onmogelijke nog mogelijk maakt. Als ik ooit weer geschenken nodig heb, zal ik altijd eerst aan BaggIt denken” – Jolanda Hoorsman (Omega Pharma Nederland BV)

XL-S Medical heeft natuurlijk een specifieke doelgroep. De producten moesten daarom passen bij de interesses van deze doelgroep: gezondheid, sporten, wellness, balans en persoonlijke verzorging. Daarnaast was het belangrijk dat de producten ook binnen bij het thema goede voornemens pasten. Met deze twee criteria zijn we aan de slag gegaan. 

Uiteraard wordt de gift weer perfect in huisstijl van XL-S Medical gebrand. Dit creëert meer binding en zorgt voor meer loyaliteit, omdat de partner top-of-mind blijft. Het is belangrijk dat de uitstraling past binnen de richtlijnen van de klant. Hierbij wordt gekeken naar alles van materiaalkeuze tot het volledige artwork op de bag of box.

De gifts van XLS Medical zijn door het hele land afgeleverd. Elke Etos vestiging in Nederland heeft deelgenomen aan de actie. BaggIt heeft ervoor gezorgd dat het juiste aantal gifts geleverd is op de juiste locaties, klaar om aan klanten te geven.

Neem contact op

Interesse om samen de mogelijkheden te bekijken voor een waardevolle samenwerking? Bel ons dan voor een kopje koffie of thee!

Neem contact op