Coiffure Awards

Schwarzkopf Professional en Coiffure Media hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards.

Het evenement wordt ieder jaar afgesloten met een geweldige gala-uitreiking. Een leger van journalisten, persfotografen en cameramannen staat bij de ingang om vele BN-ers en topkappers op te vangen voor een foto of interview. Tijdens het evenement worden, naast een enorme show en diner, de felbegeerde Awards uitgereikt aan de beste kappers van Nederland. De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche.

“BaggIt zorgt voor een goed gevulde branded bag met producten waar iedereen blij van wordt. Een mooie afsluiting van het evenement om het WoW-gevoel compleet te maken!”  Laura van de Graaf (Schwarzkopf Professional)

Er vindt al vele jaren een fijne samenwerking plaats tussen de organisatie van het Coiffure Award Gala en BaggIt. Na afloop van het prestigieuze gala ontvangen alle gasten een luxe giftbag. Met veel plezier verzorgt BaggIt deze giftbags ieder jaar weer. Wij zorgen ervoor dat alleen de beste producten bij de gasten terechtkomen. Naast de producten moet natuurlijk de giftbag zelf een luxe uitstraling hebben. Dit maakt het plaatje compleet. Wij maken om die reden altijd gebruik van luxe tassen in de huisstijl van het evenement.  

Het is altijd fijn om de enthousiaste reacties te horen van de gasten wanneer zij de giftbag in ontvangst nemen. De geschenken zorgen altijd voor een mooie afsluiting van een geweldig evenement.

Neem contact op

Interesse om samen de mogelijkheden te bekijken voor een waardevolle samenwerking? Bel ons dan voor een kopje koffie of thee!

Neem contact op